eszközök sötét alapon wide

Belsőépítészeti megjelenés

A Qbus rendszer választásával a felhasználó a legigényesebb megjelénésű interfészek lehetősége mellet is dönt. A normál kapcsolók minden további nélkül integrálhatóak a Qbus Okos-otthon rendszerbe, viszont a kialakításokhoz választhatóak a Qbus partnerek  minden szempontból kifogástalan kapcsolói, interfészei.

TASTU VEZÉRLŐFELÜLET

Falra szerelt Tastu központi menüvezérelt irányítófelület, mellyel az összes helyiség hőmérsékletértékein kívül az összes Okos-otthon funkcionalitást is menüs rendszerben vezérelheti.

UBIE TOUCH VEZÉRLŐFELÜLET

Falra szerelt vagy szabadon mozgatható tablet funkcionalítású vezérlőfelület mellyel a teljes Okos-otthon funkcionalitást vezérelheti.

TASTU ÜVEG KAPCSOLÓ

Elérhetó 1, 2, 4 gombos változatban. A 2 és 4 gombos kapcsoló menüs rendszerben is használható, ahol az egyik gomb a menüben való haladásra szolgál.

TASTU ÜVEG KAPCSOLÓ (FEHÉR)

Elérhetó 1, 2, 4 gombos változatban. A 2 és 4 gombos kapcsoló menüs rendszerben is használható, ahol az egyik gomb a menüben való haladásra szolgál.

SUMUM SZÁLCSISZOLT FÉM KAPCSOLÓK

Elérhetó 1, 2, 3, 4 gombos változatban. Menüs rendszerben is használhatók

NIKO KAPCSOLÓK

CJC KAPCSOLÓK

Qbus kompatibilisen szerelt CJC kapcsolók elérhetőek sokféle dizájnban és elrendezésben.

LITHOSS KAPCSOLÓK

Qbus kompatibilisen szerelt Lithoss kapcsolók elérhetőek sokféle anyagfelülettel és sokszínű led háttérvilágítással.

JUNG KAPCSOLÓK

Qbus kompatibilisen szerelt JUNG kapcsolók elérhetőek sokféle dizájnban és elrendezésben.

BÁRMILYEN IGÉNYES KAPCSOLÓ INTEGRÁLÁSA REJTETT MODULLAL

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb dizájnú hagyományos kapcsolót és a Qbus input modul segítségével integrálhatóvá válik az Okos-otthon rendszerbe.

KAPUTELEFON KÜLTÉRI EGYSÉG

Igényes megjelenésű kültéri egység, amely lehetővé teszi, hogy a videotelefon képe megjelenjen Ubie touch eszközön vagy bármilyen SIP kompatibilis eszközön.

Econovis Kft., 1096 Budapest, Márton utca 4