Környezetbarát Okosotthon rendszerek

Qbus lakásWP

Környezetbarát Okosotthon rendszerek

Az okosotthon rendszerek sokat tehetnek az energiamegtakarítás terén és közben növelik a lakás komfortját. Az emberrel ellentétben az automatika nem feledkezik meg arról, hogy kikapcsolja a légkondícionálást, amikor valaki nyitva hagyja a teraszajtót, valamint “mindig otthon van”, hogy érzékelje, hogy melyik redőnyöket lehet vagy érdemes felhúzni, vagy leengedni, hogy beengedje vagy éppen ne engedje be a nap melegét. Ezekre a beállításokra fordítandó figyelem terhét a QBUS Okosotthon szerteágazó funkciói úgy veszik le a válláról, hogy közben meg lehet győződve, hogy a lakása mindig a legnagyobb rendben működik és közben a lehető legtöbbet tette azért, hogy egy élhető bolygót hagyjon az unokáira. 

okosotthon rendszerek új lakásba
okosotthon rendszerek meglévő lakásba
okosotthon rendszerek társasház építőknek

Mivel tudnak többet az Okosotthon rendszerek egy tucat drága okos-eszköznél?

Egyre elterjedtebbek azok az IoT eszközök, amelyeket távolról, okos telefonról tudunk vezérelni, illetve, hogy verejtékes munkával ha-akkor szabályokat tudunk beállítani. Egy igazán profi mai Okosotthonban ezen szabályszerűségek beállítása alapból adott, finomhangolásuk biztosított. Az igazi mai Okosotthon rendszer biztosítja a kényelmet és a legmagasabb szintű energiamegtakarítást és anélkül is teljes értékűen működik, hogy szabályok kötelező megírását kelljen kényszeríteni a felhasználókra. Ezt az összehangoltságot biztosítja a flexibilisen programozható központi vezérlőegység.

Qbus lakás függ
QBUS interfészek negyzet

Miért Qbus Okosotthon rendszert válasszak?

A Qbus Okos-otthon rendszer egy vezetékes busz-hálózatot ötvöz egy könnyen programozható és testre szabható központi kontrollerrel és belsőépítészeti és működési szempontból kifogástalan interfészekkel, kapcsolókkal, egy rendkívül stabil, költséghatékony és elegáns rendszert valósítva meg. A teljes otthonra és a mai populáris IoT eszközök széles palettájára kiterjeszthető egységes szoftveres interfészi felület átláthatóságot ad a felhasználó kezébe dedikált készülékeken és/vagy a lakó saját számítógépein, android vagy iOS alapú tabletjein és okostelefonjain. A rendszer képes integrálni minden olyan elektronikai vagy elektronikus vezérlésű eszközt, ami ma már sok esetben elkerülhetetlen tartozék egy lakásban, a riasztótól és kaputelefontól kezdve, a redőnyökön keresztül egészen a nyitásérzékelőkig és termosztátokig és az azzal összhangban működő hűtő, fűtő és szellőző rendszerekig, miközben a legtöbb ilyen vezérlésre saját költséghatékony és igényes megjelenésű és működésű eszközt is biztosít.

Döntsd el Te, mi a legfontosabb szempont az okosotthon rendszer telepítésénél

Hogyan lehet alap-okosotthonom töredék áron és a későbbi bővítés teljes - akár lépesenkénti - szabadságával?

A Qbus Okosotthon kész megoldásával ez könnyedén és extrém költségkímélő módon meg lehet tenni. Így még akkor is dönthet bármely okosotthon funkció telepítéséről, amikor a vezetékezés befejeződött, netán már rég be is költözött a lakásába. Ugyanakkor a Qbus okosotthon-kész rendszere már ebben az állapotában is hordoz előnyöket, mint például az összes fogyasztó külön időzíthetősége, valamint az összes lámpára és kijelölt konnektorokra vonatkozó „Mindent lekapcsol” illetve „Mindent felkapcsol” („Pánik gomb”) funkciók. 

okosotthon rendszerek új lakásba
okosotthon rendszerek meglévő lakásba
okosotthon rendszerek társasház építőknek

Econovis Kft., 1096 Budapest, Márton utca 4